Forum sojuszu Triada Wilkow
Witam jak by to powiedziec tak sie złozylo ze mój wychowawca rownierz gra w Traviana jest w akademi " a LIS " i teraz takie pytanko co myslicie o tym zeby go tak troszke przytłumic?Jego nick i współrzedne " radeon (-20|-11) "co myslicie?Ja bardzo chcialbym to zrobic;]
Bysmy sie umuwili i bysmy zalozmy wyslali atak tak zeby doszedl na 0.00 lub 1.00 Ja Ostrava PITFOL yyaro jestesmy najblizej siebie wiec bysmy wyslali razem a reszta musi sobie zobaczyc ile macie do niego...Co wy na to?
+TW+
zaraz sprawdze ile mam do niego pomysl mysle kapitalny a swoja droga skad masz pewnosc ze to twoj wychowawca??
kurcze ale moi na spacerze sa
a handlatrze maja ponad 2h wiec pewnie strasnie daleko on jest
narazie mysle zeby zjechac fcn, lisem zajmuje sie pav i feniks, z tego co slyszalem to gracz lis 2 a dokladnie chyba DogEatDog ma cos kolo 1,5k jednostek w jednej osadzie i moze zrobic defa w kilka minut tez duzego... wiec atak na lis musi byc przemyslany, poza tym 3 fronty to duzo, dojedzmy fcn na poczatek taka moja propozycja i ewentualnie male potyczki z SCU
ja juz zjechalem zozolka z FCN dzisiaj, w ramach akcji def Mela z FCN stracil prawie caly off wiec nie jest zle, ja osobiscie po dzisiajszym dniu tez uwazam ze moze lepiej zaczac od FCN niz od SCU do FCN to leszcze i to widac na 1 rzut oka, sojusz zrobiony tylko po to aby byc wysoko w ranku sadze ze ze wspolpraca jest u nich baaardzo kiepsko, zobaczymy co przyniesie dzisiejsza akcja off na Wenus (-55|-46)